Author: admin-lsi

" DEKLARATE Sekretari Nderkombetar i LSI zoti Edmond Haxhinasto deklaron:Levizja Socialiste per Integrim pershendet vendosjen e marredhenieve diplomatike midis Republikes se Shqiperise dhe Republikes se Malit te Zi.Vleresojme se formalizimi i marredhenieve midis dy vendeve do t’i jape nje nxitje te re positive marredhenieve te...

" Deklarate e Sekretarit Nderkombetar te LSI-se z.Edmond Haxhinasto Në emër të LSI-së përshëndesim vendimin e qeverisë italiane të Kryeministrit Prodi për shkurtimin e kohës së dhënies së shtetësisë italiane të emigrantëve shqiptar në Itali nga dhjetë në pesë vjet.Një vendim i tillë ndaj emigrantëveështë...

" Deklarate Deklaratat e mbajtura sot nga Kryetari i PDS prof. Paskal Milo dhe te N/Kryetarit te LSI prof.Sabit BrokajPaskal Milo Kryetar i PDSNë emër të tri grupimeve parlamentare të partive politike të opozitës të grupit parlamentar LSI-PDS të grupit parlamentar të Partisë Socialdemokrate të...

" Deklarata e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta mbajtur sot ne nje konference per shtyp Meta: Ne gjykojmë të domosdoshme për të paralajmëruar edhe njëherë z.Sali Berisha dhe mazhorancën e tij që t’i jape fund kësaj sjellje arrogante të papërgjegjshme dhe kriminale ndaj përfaqësuesve të...

Fjala e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta gjate seances se debatit per punen e Prokurorit te Pergjithshem Sollaku Eshtë hera e parë që ligji për funksionimin e komisioneve parlamentare i konceptuar si instrument në duart e opozitës për të verifikuar funksionimin e pushteteve përdoret...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta përshëndet vendimin e KLD-së Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua të shpreh vlerësimin tonë për vendimin e drejtë të ligjshëm dhe mjaft konstruktiv që ka marrë sot Këshilli i Lartë i Drejtësisë lidhur me proceduarat tërësisht jo...