Author: admin-lsi

Fjala e kreut të LSI-së z. Ilir Meta në Konventën Kombëtare të Lëvizjes Socialiste për Integrim Të dashur delegatë dhe delegate të Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim ! Edhe një herë mirë se erdhët në Kuvendin tonë. Të nderuar përfaqësues të...

Fjala e kreut të LSI-së z. Ilir Meta në Konventën Kombëtare të Lëvizjes Socialiste për Integrim Të dashur delegatë dhe delegate të Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim ! Edhe një herë mirë se erdhët në Kuvendin tonë. Të nderuar përfaqësues të...