Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Meta zhvillon takime me banorë në Zharrëz dhe Portëz të Fierit. Meta shoqërohet nga Nënkryetari i LSI dhe kandidati që udhëheq listën e Fierit për LSI Dritan Prifti dhe kandidatët e tjerë të LSI në Fier Meta premton statusin e naftëtarit...

Ilir Dashi: LSI ka politikat e saj shumë të qarta për nxitjen e prodhimit bujqësor në vend dhe atë ushqimor dhe për krijimin e një zinxhiri agraro- industrial i cili do të bëjë të mundur përmbysjen e raporteve katastrofike sot që janë në...