Author: admin-lsi

" Socialistet e Shkodres bashkohen me LSI 27 anetar te Asamblese Socialiste te Shkodres dhe nje keshilltare socialiste ne keshillin Bashkiak Shkoder kane dhene doreheqjen nga partia socialiste dhe i jane bashkuar  Levizjes Socialiste per Integrim. Shkak per kete eshte bere mospajtimi me menyren se...

" Deklarate per shtyp Deklarate per shtypBesjan PeshaZv.Sekretar I Pergjithshem I LSIPara dy ditësh të gjithë shqiptarët përjetuan një ankth dhe terror të paparë nëpërmjet pamjeve shokuese të një dhune të paprecedentë te ushtruar mbi institucionet legjitime dhe demokratike te vendit dhe mbi uniformat e...

" Deklaratë për shtyp Deklaratë për shtypPetrit VasiliNen/ Kryetar I LSILSI: Përshëndet qëndrimin e qartë të Ambasadës së SHBA.  LSI: Asnjë lëshim dhunës ndaj institucioneve.LSI: Demokracia në Shqipëri e pa pajtueshme me dhunën.LSI:SHBA mbështet vetëm zbatimin e ligjit.LSI përshëndet deklaratën e ambasadës Amerikane duke vlerësuar...