Author: admin-lsi

" Ralf Gjoni: Kosova në rrugë të sigurt drejt Bashkimit Evropian Serbia të respektojë marrëveshjet. Ralf Gjoni: Kosova në rrugë të sigurt drejt Bashkimit Evropian Serbia të respektojë marrëveshjet.Në një intervistë për televizionin 'Abc News' rreth zhvillimeve rajonale...

" Meta :6 gusht-i kohë e mjaftueshme për konsultimet e nevojshme.  Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua të konfirmoj vendosmërinë tonë jo vetëm për të marrë pjesë në seancën e paralajmëruar të 6 gushtit por edhe njëkohësisht për të përdorur me eficiencë...

" Konferencë për Shtyp N/Kryetari i LSI-së Petrit Vasili Do doja të komunikoja me ju lidhur me kriteret themelore të cilat u përpunuan dhe miratuan lidhur me përfaqësimin e anëtarësisë së LSI-së në Konventën Kombëtare. Në mënyrë përfundimtare numri i delegatëve në këtë konventë...

Kryetari i LSI-se z. Meta në takimin e LSI-ne ne Prefekturën e Kozanit Greqi. Meta; Ne këtë kohe krize ekonomike Shqipërisë i duhet te fokusohet tek punësimi. Kryetari i LSI-se z. Meta dhe Ministri Vangjel Tavo takim me LSI-ne ne Prefekturën...

" LGI tryezë të rrumbullakët për turizmin në Vlorë Klajda Gjosha: Programi i LGI fokus të veçantë për turizmin dhe zhvillimin e tij Pas tryezës së organizuar në Shkodër mbi arsimin profesional Lëvizja e Gruas për Integrim organizoi dje në qytetin e Vlorës një tryezë të...