Author: admin-lsi

Fjala e Kryetarit të LSI z.Ilir Meta mbajtur sot në mbledhjen e Komitetit Drejtues Kombëtar të LSI Meta: Bojkoti i bojkotit që u vu re dje jo vetëm nga qytetarët shqiptarë dhe të kryeqytetit por edhe nga vetë anëtarët e PS tregon se vetë...

Kryetari i LSI-se z.Meta i ka dërguar sot një mesazh urimi Kryetarit te PASOK z.Papandreou për fitoren në zgjedhjet parlamentare Zotit George PapandreouUdheheqes i PASOKGreqi                                                                                                 Tirane 5 tetor 2009  I dashur George Ju uroj per fitoren e jashtezakonshme te PASOK-UT ne zgjedhjet e djeshme. Ishte suksesi...

Sekretari i Jashtëm i Britanisë David Miliband vlerësoi angazhimin e LSI-së si pjesë e koalicionit qeverisës. Sekretarja e Marrëdhënieve  Ndërkombëtare Brunilda Paskali e shoqëruar nga koordinatori për marrëdhëniet me jashtë i LRI-së Majlind Lazimi prej 5 ditësh  morën pjesë në Konferencën Vjetore...

Deklaratë: Edmond Haxhinasto-Kryetari i KDK-se Deklaratë: Edmond Haxhinasto  Dëshiroj të përshëndes fillimin nga parlamenti të shqyrtimit dhe miratimit të projekt-ligjeve me përmbajtje të theksuar sociale siç ishte ai i uljes së moshës së pensionit për minatorët që ka qene një nga kërkesë e vazhdueshme e...

Deklarate: Edmond Haxhinasto Kryetar i KDK-së‏ Deklarate: Edmond HaxhinastoKryetar i KDK-së  Në emër të LSI-së mbështes vlerësimet e partnerëve tanë ndërkombëtar së fundmi edhe të Asamblesë parlamentare e Këshillit të Evropës institucioni që është gardian i standardeve demokratike dhe shtetit ligjor mbi progresin e prekshëm...