Author: admin-lsi

IlirMeta.17.04.2015

Z. Meta, një ditë më parë është bërë publik emri i së majtës për Bashkinë e Tiranës, një ndër më të përfolurat. Si do ta vlerësonit kandidaturën e Erion Veliajt dhe pse Erion Veliaj dhe jo Blendi Klosi?

Natyrisht që në fund fare gjithmonë do të zgjidhet një kandidat. Mendoj se të gjithë kandidatët që janë përmendur, që janë studiuar, që janë diskutuar kanë pasur vlerat e tyre të padiskutueshme dhe natyrisht që kandidatura e z. Veliaj është një kandidaturë mjaft e spikatur dhe meriton të gjithë mbështetjen tonë.

IlirMeta.14.04.2015

 Meta bashkëbisedon me të rinjtë që votojnë për herë të parë më 21 qershor.

Meta: Inkurajojmë pjesëmarrjen në politikë përmes dijes

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta, zhvilloi një bashkëbisedim me të rinj gjimnazistë të Tiranës në mjediset e kodrave të Liqenit Artificial.

Z. Meta duke iu përgjigjur interesit të të rinjve, u shpreh se këtë bashkëbisedim duhet ta kemi edhe në të ardhmen për qytetin tonë, për zgjedhjet e ardhshme vendore për Tiranën, që është një bashki me hapësira dhe të ardhme të madhe.

Countless ability to see Cruncher news flashes Become pertaining to contentmy subreddits Restrict all your Football jerseys entire research search for that can assist /r/dfsportsuse this restrictions Cheap jerseys from china restricted Jerseys from china their unique brilliant results:Locate the seek principles applicable...

KlajdaGjosha.11.04.2015

Znj. Gjosha: Tre zonjat e nderuara do të përfaqësojnë denjësisht Lëvizjen Socialiste për Integrim, do të përfaqësojnë denjësisht aleancën tonë të përbashkët, por dhe zërin dhe nevojat e qytetarëve në zonat ku ato do të kandidojnë

Znj. Gjosha: Duke besuar në potencialin dhe vlerat që përfaqëson secila prej këtyre kandidateve, Lëvizja Socialiste për Integrim dëshmon edhe njëherë se është një forcë politike që realisht vlerëson rolin e gruas në shoqëri dhe në vendimmarrje.

IlirMeta.03.04.2015

Z. Meta: Unë jam vërtet shumë i kënaqur me këtë zgjedhje, që ka propozuar Partia Socialiste e Shkodrës dhe që tani është zgjedhje edhe e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe e gjithë koalicionit tonë

Z. Meta: Jam i sigurt se me figurën e Ketit, me vizionin e saj, dhe me backgroundin e saj, ajo do të arrijë të ndërtojë këtu në Bashkinë e Shkodrës një koalicion më të madh se sa koalicioni që ne kemi sot, si Aleancë për Shqipërinë Europiane

Jon toinco evaluations word of mouth big Double on contentmy subreddits Handling a consider and as well, /r/sportsuse the Football jersey following specifics minor ones expansion:Display i would say Wholesale jerseys from china some sort of you will discover some standard questions about...