Author: admin-lsi

Deklarate mbajtur Mbajtur nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse Politike për Drejtësinë dhe Anëtare e Kryesisë e LSI. Lëvizja Socialiste për Integrim dënon demagogjinë e Kryeministrit Berisha për cështjen e legalizimeve dhe mbajtjen peng të këtij procesi vetëm për qëllime elektorale ------------------------------------------Lëvizja Socialiste për Integrim në...

" Deklaratë për shtyp nga zëdhënësi i LSI për çështjet e buqësisë dhe ushqimit Prof.Edmond Panariti Prof.Dr. Edmond PanaritiAnëtari Kryesisë së LSIBujqësia dhe ushqimi ndëshkohen rëndë nga mungesa e financimeve në projekt buxhetin e vitit 2007. Edhe pse në vlerë absolute pretendohet të këtë një...

Deklarate e Kryetarit te LSI Zotit Ilir Meta per vendimin e qeverise Greke Meta : Vendimi i Qeverisë Greke nuk duhet paragjykuar dhe se të dyja qeveritë duhet të evitojnë spekullimet e manipulimet e mundshme me dyshtetësinë me qellim qe te mos ndikohet negativisht...