Author: admin-lsi

" Fjala e Deputetit te LSI Dritan Prifti per buxhetin faktik 2005 mbajtur sot ne Kuvend Diskutimi i buxhetit faktit te nje viti me pare eshte nje rast i mire per te mbajtur nje qendrim politik per punen e qeverise qe ka zbatuar ate buxhet...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta vizitë në Londër. Takime të rëndësishme me përfaqësues të qeverisë dhe opozitës britanike Meta pritet nga Seketari i Jashtëm i opozitës britanike ose ministër në hije i Punëve të Jashtme z.William HagueMeta: Pavarësia e Kosovës çliron Serbinë nga e...