Author: admin-lsi

Fjala e Liderit të LSI z.Ilir Meta në Kuvendin e Shqipërisë Meta: Qeveria të ndërhyjë menjëherë për të zgjidhur krizën e rëndë në të cilën ndodhet vendi---Dua të dënoj gjuhën e dhunës që u përdor ndaj shkollës Marubi dhe ndaj asaj pune të jashtëzakonshme...

Fjala e liderit të LSI z.Ilir Meta mbajtur në Kuvendin e Shqipërisë Kam qenë i ftuar sot nga komuniteti i Bathores në një protestë që ata bënin për kushtet mizerabël në të cilat ata ndodhen dhe jetojnë në kushtet kur janë të detyruar...

09 Intervistë e Liderit të LSI z.Ilir Meta dhënë për radio BBC gjatë vizitës së tij në Londër ku zhvilloi takime me personalitete të rëndësishme të politikës britanike Meta: Ftoj drejtuesit e PD dhe PS të jenë të hapur për debate elektorale që përmes...

Intervistë e Kryetarit të LSI-së z.Ilir Meta botuar në revistën Klan Meta: Unë Nano dhe besëpreri RamaNjë rrëfim i gjatë i politikanit energjik. Si e ka ridimensionuar mendimin e tij për Fatos Nanon për “besëprerin” Edi Rama dhe pse është i bindur që 2009-ta...

AMENDAMENTET NE BUXHET Ne buxhet do kerkojme rritjen e te ardhurave minimalisht me 7 miliard leke dhe rrjedhimisht rritjen e shpenzimeve po me kete shifer.Keto te ardhura te shkojme vetem per shtresat nen nevoje si psh 540000 pensionist110000 te tjere qe varen nga pensionistet23000...

AMENDAMENTE PER PROJEKTILIGJIN PER "BUXHETIN E SHTETIT TE VITIT 2005" NGA GRUPI PARLAMENTAR I LEVIZJES SOCIALISTE PER INTEGRIM AMENDAMENTE PER PROJEKTILIGJIN PER "BUXHETIN E SHTETIT TE VITIT 2005" NGA GRUPI PARLAMENTAR I LEVIZJES SOCIALISTE PER INTEGRIMKREU 1Neni 1Ndryshon si me poshte:Fondi i Konsoliduar per...