Author: admin-lsi

Lideri i LSI takim me qindra banorë të Krutjes në Lushnjë. Meta shprehet se është Koha për Veprim për të nxjerrë bujqësinë dhe fshatin nga kriza përmes një programi të qartë që ka LSI 16:3 Meta: Bujqësia do të dalë nga kjo krizë e...

Lideri i LSI z.Ilir Meta përshëndet anëtarësimin e Shqipërisë në NATO Meta: Shqipëria në NATO është një përgjegjësi e madhe për politikën shqiptare për qeverinë por edhe për opozitën për të realizuar zgjedhje të ndershme dhe të lira---Duke përshëndetur anëtarësimin e Shqipërisë në NATO...

Lideri i LSI z.Ilir Meta viziton në spital Poetin e madh shqiptar Xhevair Spahiu të sëmurë prej pak ditësh. Meta interesohet me familjarët dhe mjekët deri në detaje për gjendjen e Poetit 16:40 Meta: Presim me padurim të shikojmë Xhevairin në këmbë dhe të...