Author: admin-lsi

Lideri i LSI takim entuziast me qindra qytetarë në Njësinë nr.1 në Shkozë të Tiranës. Meta prezanton kandidatin për deputet në këtë njësi Ilir Dashi Meta: Shqiptarët do të votojnë për LSI se e kuptojnë që vetëm kjo forcë politike  mund t’i nxjerrë...

LSI zhvillon në mënyrë madhështore Konventën Elektorale në Pallat të Kongreseve. Mijëra qytetarë plot entuziasëm dhe energji japin garancinë për Planin për Veprim dhe fitoren e LSI në 28 Qershor Meta: LSI alternativa që do nxjerrë vendin nga kriza dhe do e drejtojë përfundimisht...