Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta viziton familjen e z.Qamil Lasku e cila banon në mes të Tiranës por në kushte mjaft të vështira 0x323030392d30342d3231 FOTO Meta ne familjen Lasku 1.JPG 19:24) ...

Lideri i LSI z.Ilir Meta viziton familjen e z.Qamil Lasku e cila banon në mes të Tiranës por në kushte mjaft të vështira Meta: Pensionistët duhet të përfitojnë pension të 13-tëMeta: Pensionistët të përjashtohen nga taksat e pushtetit vendorMeta: Rimbursim të ilaçeve cilësore për...

Deklaratë e Liderit të LSI z.Ilir Meta Meta: Brenda kësaj jave të gjitha forcat politike parlamentare të ulen dhe me mirëkuptim dhe me përgjegjësi të plotë për zgjedhjet që i takojnë të gjithë shqiptarëve dhe jo thjesht partive politike të arrijnë me konsensus për...