Author: admin-lsi

" Deklarata e kryetarit të LSI-së Ilir Meta pas takimit me aleatët për çështjen e Presidentit. Deklarata e kryetarit të LSI-së Ilir Meta pas takimit me aleatët për çështjen e Presidentit.Në këtë takim të kryetarëve të partive parlamentare të mazhorancës qeverisëse u konfirmua edhe një...

Konventa kombëtare e LGI Meta: Ngritja mbi të kaluarën është një kërkesë imediate e politikanëve kudo. Lëvizja e Gruas për Integrim zhvillojë sot Konventën  Kombëtare Zgjedhore.1800 delegate nga e gjithë Shqipëria sipas parimit “Një anëtar një Votë” po votojnë sot kandidaten e...

Ilir Meta: Ne një Ballkan te trazuar stabiliteti i Shqipërisë ì domosdoshëm. Dorina Mashi dhe Prenda Sejdia kandidate për kryetare të LGI-së së LezhësLëvizja Socialiste për Integrim ka organizuar ditën e sotme në Lezhë Konventën Zgjedhore të Lëvizjes së Gruas për Integrim për Lezhën....