Author: admin-lsi

Deklarata e Zv.Kryetari i LSI z.Pëllumb Xhufi Xhufi: Për rrjedhojë në gjykimin tonë vendimi i fundit i qeverisë është i destinuar të shtojë konfuzionin nga njëra anë dhe nga ana tjetër rrezikon që të demotivojë më tutje qytetarët për tu përfshirë në proces dhe...

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim me 250 anëtarë të rinj të LSI në Këmishtaj të Lushnjës Meta shpërndan teserat për anëtarësimet e rejaMeta: Eshtë Koha për Veprim për të nxjerrë bujqësinë nga kriza dhe prapambetja. LSI ka nje program të qartë per te...

Deklarate e deputetit te LSI z.Nikollaq Neranxi Neranxi: Shpreh mbeshtetjen per institucionet ligjore te shtetit dhe denoj qendrimet me dy faqe te kryebashkiakut Bollano --- Dua te denoj me force incidentin e ndodhur ne qytetin e Himares ku disa qytetare himariote me te drejte reaguan ne...

Lideri i LSI z.Ilir Meta takon përfaqësues të industrisë së bizneseve fason 22:13 Meta bashkëbisedon me drejtuesit e bizneseve për shqetësimet që ata kanë dhe ofron alternativa zgjidhjejeMeta: Koha për Veprim që të ndihmojmë këta biznese që punësojnë mijëra shqiptarë. Të garantohen lehtësira fiskale...

Lideri i LSI Meta takime entuziaste në Peqin dhe Belsh 21:10 Meta prezanton kandidatët për deputetë Rexhep Bica dhe Zenun BullariMeta: Është Koha për Veprim se ne kemi një plan të qartë që përmes krijimit dhe zhvillimit të industrisë agropërpunuese në 4 vitet e...