Author: admin-lsi

" Fjala e mbajtur sot ne seancën parlamentare për ngritjen e Komisionit hetimor për Kryeprokurorin Sollaku nga Kryetari i Grupit Parlamentar LSI-PDS dhe N/Kryetar i LSI-së Prof.Sabit Brokaj Sikur trajtimi i Prokurorisë dhe Prokurorit të Përgjithshëm të ndiqte rrugën ligjore normale bazuar në Kushtetutë dhe...

Komisioni i Integrimit debaton rreth Paketës së re Fiskale.Kryetari i Komisionit z.Ilir Meta kishte thirrur sot përfaqësues të ministrisë së Financave Meta: Paketa fiskale që do të hyjë në fuqi më 1 Shtator duhet të përfshijë të gjitha iniciativat dhe reformat e qeverisë në...

Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) merr pjesë në Festivalin e Internacionales së Rinisë Socialiste (IUSY) ne Spanje Përfaqësues të LRI takojnë Sekretarin e Përgjithshëm të socialistëve në Parlamentin Eurpopian Cordery Një delegacion i Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI) po merr pjesë në Festivalin e Internacionales...