Archived Articles

" Mblidhet Komiteti Drejtues Kombëtar i LSI-së  Zgjidhet Kryesia dhe drejtuesit e tjerë të Kryesisë dhe KDK-sëËshtë organizuar sot në ambientet e Hotel Tirana International mbledhja e parë e Komitetit të ri Drejtues Kombëtar të Lëvizjes Socialiste për Integrim. Objekti kryesor i kësaj mbledhje të...

" Mblidhet Komiteti Drejtues Kombëtar i LSI-së  Zgjidhet Kryesia dhe drejtuesit e tjerë të Kryesisë dhe KDK-sëËshtë organizuar sot në ambientet e Hotel Tirana International mbledhja e parë e Komitetit të ri Drejtues Kombëtar të Lëvizjes Socialiste për Integrim. Objekti kryesor i kësaj mbledhje të...

" Ragmi Mustafa kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare në Luginën e Preshevës I nderuar Kryetar i rizgjedhur i LSI z. Ilir Meta miku i shqiptarëve të Luginës së Preshevës! Të nderuar delegatë e delegate! Të nderuar përfaqësues të subjekteve politike në mbarë trojet shqiptare!...

" Ragmi Mustafa kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare në Luginën e Preshevës I nderuar Kryetar i rizgjedhur i LSI z. Ilir Meta miku i shqiptarëve të Luginës së Preshevës! Të nderuar delegatë e delegate! Të nderuar përfaqësues të subjekteve politike në mbarë trojet shqiptare!...