Author: admin-lsi

" Deputeti i LSI Nikollaq Neranxi pension të përmuajshëm të sëmurit me poliomelit Deputeti i LSI-së Nikollaq Neranxi vizitoi sot në spitalin Nënë Tereza në kryeqytet të sëmurin me poliomelit nga zona e tij elektorale dhe pikërisht nga komuna e Shëngjergjit  Shkëlqim Kaloshi i cili...

" Deklarata e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta bere ne takimin e kryetareve te koalicionit opozitar sot pasdite Ne jemi këtu për të shprehur edhe njëhere vullnetin tonë politik për të shkuar në zgjedhje sa më shpejt që të jetë e mundur duke garantuar standartet...