Author: admin-lsi

" Konference shtypi Ilir Dashi Kryetar i LSI Tiranes Qytetarët shqipetarë si në Tiranë ashtu dhe në gjithë vendin po ndërgjegjësohen cdo ditë e më shumë se në një kohë kur Shqipëria ka nevojë për ritme të larta zhvillimi ekonomik e shoqëror në themel të...

Deklarate per shtyp e zv.Kryetarit te LSI prof.Pellumb Xhufi Ridenoncoj në emër të LSI-së tentativën e maxhorancës së Z. Berisha po mundohet të realizoj manipulimin dhe deformimin e zgjedhjeve të ardhshme lokale duke përjetësuar regjistrin e përkohshëm të zgjedhjeve. Nëpërmjet një regjistri të tillë...