Author: admin-lsi

Zv. Sekretari I Përgjithshëm I LSI Besjan Pesha ka zhvilluar sot një takim me banorët e lagjes Partizani në zonën e quajtur Llonxhë në qytetin e Vlorës Zv.Sekretari I Përgjithshëm I LSI Besjan Pesha ka zhvilluar sot një takim me banorët e lagjes Partizani...

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim me qindra të rinj të LRI në Shkodër 19:54 Në takim Meta shoqërohej nga kandidatët për deputetë të qarkut Shkodër Meta: Eshtë koha për veprim për t’i ofruar Shkodrës dhe krejt Shqipërisë një alternativë që ndihmon për të krijuar...