Author: admin-lsi

" Deklaratë për shtyp Deklaratë :Vangjel TavoDeputet i LSI-së Jam këtu për t’ju thënë që për Lëvizjen Socialiste për Integrim ruajtja konsolidimi dhe respektimi i vlerave fondamentale të një shoqërie demokratike midis të cilave padyshim është dhe respektimi dhe garantimi i të drejtave të minoriteteve në...

" Deklaratë për shtyp Deklaratë për shtyp;Ylli ManjaniSekretar për Çështjet Zgjedhore në LSINë prag të fillimit të fushatës zgjedhore për zgjedhjet vendore të 8 majit LSI është e shqetësuar për mungesën e vullnetit politik për të kryer një reformë zgjedhore të domosdoshme për mbajtjen e...

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimit z. Meta pret Kryeministrin e Federatës së Bosnje-Hercegovinës Mustafa Mujezinovicc dhe Përfaqësuesin e Lartë të Bashkimit Evropian për Bosnje Hercegovinën Z. Valentin Incko Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim takoi sot Kryeministrin e Federatës Bosnje Hercegovinës...

Fjala e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta në Shkodër  Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Meta është ndalur sot në turin e tij para elektoral në qytetin e Shkodrës.  Në një takim mjaft entuziast të zhvilluar në Teatrin “Migjeni” z. Meta i ka...