Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim entuziast me qindra banorë të Fushë-Krujës. Meta shprehet i sigurtë në fitoren e LSI dhe kandidatit të saj Agim Xheka në Fushë-KrujëMeta: Tani është Koha për Veprim. Është koha për punësim është koha për të shpëtuar...

Lideri i LSI Meta dhe Kryetarja e LRI Erisa Xhixho bashkëbisedojnë me të rinjtë gjimnazistë për Maturën Shtetërore 20:38 Meta: LSI angazhohet për një rikonceptim të reformës së Maturës Shtetërore---Nën sloganin “Rinia në Veprim” Lëvizja Rinore për Integrim zhvilloi sot pasdite një takim...