Author: admin-lsi

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta sot në Vermosh Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta së bashku me Nënkryetarin e LSI-së Prof.Sokol Axhemi morën pjesë në krijimin e organizatës së LSI në fshatin Vermosh të zonës së Kelmendit. 23 anëtarët e rinj të LSI-së në fshatin...

" Njoftim për Media Sot në komisionin e Arsim - Kulturës dhe Mediave u diskutua mbi ndryshimin e Projekt - Ligjit për Arsimin e Lartë dhe Qendrën Spitalore të Tiranës lidhur me disa emërtime në kuadrin e fakultetit të mjeksisë dhe Qëndrës Spitalore të Tiranës....

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta takim te veçante me Komisionerin Evropian per Zgjerimin Sot Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim Zoti Ilir Meta pati nje takim te veçante me Komisionerin Evropian per Zgjerimin Zotin Olly Rehn i cili ndodhet per nje vizite zyrtare ne...