Author: admin-lsi

" Rufi Osmani kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare në Maqedoni njëkohësisht kryetar i Komunës Gostivar I nderuar z. Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare të LSI-së! Të nderuar përfaqësues politikë të shqiptarëve nga trojet e Shqipërisë etnike! E ndiej veten i nderuar...

" Rufi Osmani kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare në Maqedoni njëkohësisht kryetar i Komunës Gostivar I nderuar z. Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare të LSI-së! Të nderuar përfaqësues politikë të shqiptarëve nga trojet e Shqipërisë etnike! E ndiej veten i nderuar...

" Ahmet Isufi deputet dhe nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës  I nderuar zoti Kryetar Ilir Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare! Mysafirë dhe bashkatdhetarë të nderuar nga Maqedonia Presheva Medvegja Bujanovci nga Çamëria dhe Mali i Zi. Zoti kryetar dhe ju delegatë...

" Ahmet Isufi deputet dhe nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës  I nderuar zoti Kryetar Ilir Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare! Mysafirë dhe bashkatdhetarë të nderuar nga Maqedonia Presheva Medvegja Bujanovci nga Çamëria dhe Mali i Zi. Zoti kryetar dhe ju delegatë...

Ali Ahmeti Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim  I nderuar z. Kryetar miku im i hershëm i kohëve të vështira Ilir! Kam kënaqësinë e veçantë që në emër të anëtarësisë dhe të të gjithë ne të Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni të...

Ali Ahmeti Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim  I nderuar z. Kryetar miku im i hershëm i kohëve të vështira Ilir! Kam kënaqësinë e veçantë që në emër të anëtarësisë dhe të të gjithë ne të Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni të...