Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta konferencë për shtyp për Raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit Meta: LSI denoncon shpërdorimin që Kryeministri Sali Berisha i ka bërë anëtarësimit në NATO për qëllime të ngushta elektorale dhe cënimit të imazhit të Shqipërisë tashmë si një vend...

Lideri i LSI z.Ilir Meta mitingje madhështore në Përrenjas dhe në Peqin të qarkut të Elbasanit. Meta garanton një zgjidhje të krizës së vendit pas 28 Qershorit Meta: Sot disa parti po kujtohen gjoja për statusin e minatorit por dy vjet më parë ishte...