Author: admin-lsi

" Zv.Kryetari i LSI-së prof.Pëllumb Xhufi takime me strukturat drejtuese të LSI në Dibër dhe Bulqizë Xhufi kërkoi nga të gjithë strukturat vendore që të evidentojnë shqetësimet që kanë dhe këto të bëhen pjesë e programit që LSI do të ketë për zgjedhjet e pushtetit...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta takim me strukturat drejtuese te LSI në Berat Meta: Programi elektoal i LSI të jetë sa më afër kërkesave jetike të komunitetit dhe me alternativa zgjidhjeje të shqetësimeve që kanë njerëzit ----Kryetari i LSI theksoi nevojën për një hapje...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta sot takime me strukturat drejtuese të LSI në rrethin e Lushnjës Meta: LSI do të jetë garantuese e një qeverisjeje vendore transparente dhe profesionale- Në të gjithë tribunat e pushtetit vendor njerëzit e LSI do të ngrejnë zërin e...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta takon Drejtorin e Departamentit te Shtetit per Evropen Jugore dhe Qendrore z.Kristofer Hoh Meta - Hoh: Zgjedhjet standart per ne NATO dhe ne BE Meta: Energjia sipermarrja private zgjidh problemin Meta: Kosova pavaresia opsioni i vetem realist Sot Kryetari...

" Lëvizja Socialiste për Integrim fillon punën për përgatitjen e programit elektoral për zgjedhjet e pushtetit vendor Në programin elektoral të LSI për zgjedhjet e pushtetit vendor një vend të rëndësishëm do të ketë mendimi i strukturave vendore të LSI në përputhje me specifikat dhe...

" LSI takime me strukturat vendore në Pukë Kukës dhe Has Nënkryetari i LSI prof.dr.Sokol Axhemi: Koalicioni i majtë garanci për fitoren e zgjedhjeve vendore Lëvizja Socialiste për Integrim vazhdon me intesitet takimet me strukturat dhe anëtarësinë në të gjithë Shqipërinë në prag të zgjedhjeve...

" Kreu i socialdemokratëve austriak z.Alfred Gusenbauer i shkruan Kryetarit të LSI-së z.Ilir Meta Gusenbauer Metës:   Fitorja e socialdemokratëve do të ndryshojë AustrinëGusenbauer: Do të fillojmë një lloj të ri politike me orientim social të besueshme dhe të orientuar nga e ardhmja ---------- Lideri i...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takime me strukturat vendore të LSI në Pogradec dhe në Korçë Meta : LSI do të tregojë peshën e saj reale në elektorat dhe në bashkëpunim me forcat e tjera të majta do të sigurojë fitoren në zgjedhjet e...