Author: admin-lsi

" Nënkryetari i LSI-së Prof. Sabit Brokaj dhe Sekretari i Përgjithshëm Petrit Vasili takim me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në Paskuqan Brokaj: LSI do të vazhdojë të ruajë identitein e saj dhe njëkohësisht në veprimin e saj politik do të ketë qëllimin që të...

" Meta takim me Keshillin Sindikal Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta së bashku me Nënkryetaren Filloreta Kodra zhvilluan sot një takim me përfaqësuesit e Këshillit të Bashkëpunimit Sindikal(KBS). Kryetari i LSI-së Meta gjatë këtëij takimi u garantoi përfaqësuesëve të KBS-së mbështetje në...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta pret në takim ambasadorin e Kinës z.Tian Changchun Meta: Pavaresisht nga momentet irracionale te krijuara nga qeveria aktuale marredheniet midis Shqiperise dhe Kines duhet te shkojne perpara dhe te forcohen  Sot Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim Zoti Ilir Meta...

Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takon Shefin e Misionit të Bankës Botërore në Tiranë z.Nadir Muhamed Meta-Muhamed diskutojnë për nxitjen e Qeverisë për reformat që duhet të ndërmerren në sektorin Elektro-energjetik  Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta së bashku me N/Kryetarin...

LSI takim rajonal në Lezhë me drejtuesit e LSI të bashkive dhe komunave të qarqeve Lezhë-Shkodër Axhemi: Të angazhohemi për fitoren e LSI dhe të majtës së bashkuar në zgjedhjet lokale  NënKryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Prof.Dr. Sokol Axhemi i shoqëruar nga Kryetari...

Kryetari i LSI-së Ilir Meta takon Presidentin e Kosovës z.Fatmir Sejdiu. Meta: Dua të shpreh vlerësimin tonë më të mirë për rolin konsensual dhe gjithëpërfshirës që ka luajtur brenda një kohe të shkurtër presidenti Sejdiu duke u bëre një faktor i rëndësishëm i stabilitetit...