DEKLARATE

DEKLARATE

” DEKLARATE Sekretari Nderkombetar i LSI zoti Edmond Haxhinasto deklaron:

Levizja Socialiste per Integrim pershendet vendosjen e marredhenieve diplomatike midis Republikes se Shqiperise dhe Republikes se Malit te Zi.

Vleresojme se formalizimi i marredhenieve midis dy vendeve do t’i jape nje nxitje te re positive marredhenieve te shkelqyera midis dy vendeve ne interes te perbashket.

Forcimi i bashkepunimit midis Shqiperise dhe Malit te Zi do te krijoje nje kontekst me te pershtatshem per realizimin e te gjithe te drejtave qytetare te komunitetit shqiptar ne Malin e ZI.

Ky bashkepunim do te kontriboje ne menyre thelbesore per paqen stabilitetin dhe integrimin e rajonit ne Evrope.

0x323030362d30382d3032 13:5)”