Author: admin-lsi

" Legisi: Berisha po sulmon Kushtetutën Duke analizuar situatën e krijuar në parlament dhe krizën e gjithëanshme në vend deputeti i LSI Ndre Legisi ka fajësuar në mënyrë të drejtëpërdrejtë kryeministrin Sali Berisha si shkaktar të ngecjes së reformave në vend. Zoti Legisi ju si...

Kryetari i LSI-së takon Koalicionin e shoqërisë civile për “Nxitjen e Pjesëmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë” Lëvizja Socialiste për Integrim në kuadër të bashkëbisedimit për reformën zgjedhore dhe rritjes së përfaqësimit të gruas në politikë zhvillojë një takim me përfaqësues të...

Konference shtypi e Kryetarit te LSI-se z.Ilir Meta Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dëshiroj të shpreh vlerësimin për punën e kryer nga Policia e Shtetit në drejtim të luftës kundër krimit të organiziar dhe trafiqeve të paligjshme. Goditja në muajt dhe në...