Author: admin-lsi

" LSI takim në Peshkopi Lëvizja Socialiste për Integrim ka zhvilluar dje në Peshkopi një takim me anëtarë dhe simpatizantë të saj. Në këtë takim merrte pjesë edhe zv.Kryetari i LSI Prof.Pëllumb Xhufi Kryetari i Këshillit Ankimor të LSI z.Rexhep Ballmi si dhe kandidatët për...

Levizja Socialiste per Integrim organizon nje takim me specialiste te fusuhes se Bujqesie dhe Ushqimit ne komunen e Bulgarecit ne rrethin e Korces Levizja Socialiste per Integrim organizoi ne fshatin Bulgarec te rrethit te Korçes nje takim te zgjeruar me fermere specialiste...

" Prononcim i Nenkryetarit te LSI deputetit Dritan Prifti per vonesen nga ana e qeverise ne paraqitjen e projekt-buxhetit te vitit 2006 ne Kuvend Sot është dita e fundit e punës per Qeverine qe duhet të kishte paraqitur projektbuxhetin e vitit 2006 në Parlament. Sot...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takon Kryetarin e Komisionit të Jashtem të Parlamentit të Austrisë z. Peter Shider Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta së bashku me delegacionin e LSI që e shoqëronte Sekretarin Ndërkombëtar z.Edmond Haxhinasto dhe anëtarin e Kryesisë...

" LSI në Velipojë: Objektivi ynë fitorja në zgjedhjet e ardhshme Drejtues të Lëvizjes Socialiste për Integrim zhvilluan një takim në Velipojë të Shkodrës me strukturat e LSI-së. Në këtë takim u konkludua se puna në këtë degë është koordinuar në mënyrën më të mrekullueshme...