Author: admin-lsi

" LSI : 8 Marsi Të forcohet roli i gruas në shoqëri‏ Deklarate: KLAJDA GJOSHAN/Kryetare e Lëvizjes së Gruas për Integrim (LGI) N/Kryetarja e LGI Klajda Gjosha përcjell urimet me të ngrohta për gratë dhe vajzat me rastin e 8 Marsit. Gjosha: 8 Marsi dita për...

" Festa e Mësuesit LSI-LRI uron te gjithë mësuesit me rastin e 7 Marsit. Deklaratë: KEJDI MEHMETAJKryetare e studenteve - LRIMe rastin e 7 Marsit Dites se mesuesit e shkolles Shqipe Levizja Rinore per Integrim dhe Levizjes Socialiste per Integrim deshiron te uroje edukatoret mesuesit...

" Endrit Braimllari: LRI propozim Bashkisë së Vlorës për hartimin dhe implementimin e Kartës së Studentit Ditën e shtunë u organizua në qytetin e Vlorës një takim me të rinjtë e Lëvizjes Rinore për Integrim të këtij qyteti. Të pranishëm ishin Kryetari i Lëvizjes Rinore...