Author: admin-lsi

Konferencë për shtyp Zv. Sekretar I Përgjithshëm Besjan Pesha‏ Konferencë për shtyp Besjan PeshaZv. Sekretar I Përgjithshëm I LSI Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua ti bëj thirrje sot Rektorit dhe Senatit të Universitetit “Ismail Qemali” të Vlorës që në përputhje me rregullat e...

Fjala në Kuvend e Ministrit të Ekonomisë Tregtisë dhe Energjetikës z.Dritan Prifti Të nderuar kolege deputeteZ.Kryeminister Z.Zv.Kryeministër dhe Znj. Kryetare e KuvenditTë dashur qytetarë shqiptarëEshtë kënaqësi për mua të paraqes këtu në Kuvend synimet strategjike të punës së Ministrisë së Ekonomisë Tregtisë dhe Energjitikës...

" Konferencë shtypi e Kryetarit të LSI z.Ilir Meta për raportin e OSBE-ODIHR Raporti  përfundimtar i OSBE-ODIHR për zgjedhjet e 28 Qershorit është raporti më pozitiv i bërë deri më sot për zgjedhjet në vendin tonë duke shënuar në këtë mënyrë dhe mbylljen e kapitullit...

LSI pershendet fillimin e vitit mesimor‏ Konferencë për shtyp Besjan PeshaZv.Sekretar I Përgjithshëm I LSI Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dua ti uroj  të gjithë të rinjve dhe të rejave shqiptarë që janë ulur sot në bankat e shkollës një vit sa më të...

Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian Gianni Pittella pershendet hyrjen e LSI ne koalicionin qeverises Zv.Presidenti i Parlamentit Evropian – grupi i Socialisteve dhe Demokrateve Evropiane Gianni Pittella pershendeti hyrjen e LSI-se ne koalicionin qeverises. Pittella u shpreh se mbeshtet programin e Ilir Metes dhe...

" Konferenca e shtypit e Liderit të LSI z.Ilir Meta dhënë sot për mediat Meta: Shpreh solidaritetin tim dhe të LSI-së me të gjithë të dëmtuarit dhe njëkohësisht inkurajojmë Qeverinë dhe pushtetin vendor si dhe njësitë e emergjencës për të kompensuar sa më shpejt këto...