Author: admin-lsi

" Lideri i LSI Meta zhvillon një vizitë në Portin e Durrësit ku bashkëbisedon me peshkatarë për shqetësimet dhe problemet që ata kanë 15:48 Meta: Do të ndërtojmë një flotë të re peshkimi që të jetë shumë agresive për të rritur kapacitetet e peshkimit për...

" Deklarate Jemi përsëri këtu para opinionit publik për të dënuar mungesën e përgjegjësisë të disa prej anëtarëve të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve në shqyrtimin e kërkesës të LSI-së për të shpallur të pavlefshme zgjedhjet në Mbrostarku sipas të gjithave fakteve dhe provave që ne...