Author: admin-lsi

" Deklarate e Levizjes Socialiste per Integrim nepermjet Sekretarit Nderkombetar Edmond Haxhinasto Levizja Socialiste per Integrim pershendet miratimin nga Parlamenti Evropian te Marreveshjes se Stabilizim Asociimit (MSA) me Shqiperine.Kjo ngjarje shenon nje moment te ri ne rrugen e formalizimit dhe zbatimint te MSA-se dhe hap...

Lideri i LSI z.Ilir Meta pret në takim një delegacion të të Gjelbërve Europianë të kryesuar nga Kryekoordinatori i të Gjelbërve Gjermanë në Parlamentin Europian Majkëll Shversshverdt dhe nga Ann de Bur Meta: LSI angazhohet që çdo vendim i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të...