Author: admin-lsi

Meta :Për një problem lokal, nuk mund të ndalet integrimi kombëtar. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta, ka marrë pjesë mbrëmjen e sotme në një takim organizativ me anëtarët dhe simpatizantët e LSI-së në Bashkinë e Shijakut. Objekti kryesor i këtij takime ka qenë prezantimi i kryetarit të ri të LSI-së së Shijakut, z. Edmond Lala. Z. Meta ka qenë i shoqëruar në këtë takim nga deputeti i LSI-së për Qarkun e Durrësit, Lefter Koka, si dhe nga Prefekti i këtij qarku, Genci Alizoti.

Në fjalën e tij Lideri i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta, është shprehur se rritja e mbështetjes ndaj LSI-së është garanci për një politikë të përgjegjshme. Z. Meta i bëri thirrje klasës politike që të punojë për integrimin e Shqipërisë. Sipas tij për një problem lokal siç është Qarku i Fierit nuk mund dhe nuk duhet të ndalet integrimi kombëtar. Ai u shpreh se të gjithë duhet të punojmë për të ardhmen dhe se politika duhet t’i japë statusin kandidat shqiptarëve.

Lëvizja Socialiste për Integrim e shikon rolin e të rinjve në zhvillimin e vendit si një rol të pazëvendësueshëm duke qenë se të rinjtë dhe të rejat e vendit shikohen si kontribuuesit kryesorë për avancimin e procesit të integrimit evropian të vendit në Bashkimin Europian. Ne...

CONTACT US   LSI Rr. Sami Frasheri God.20/10 Tirana 20/10Albania  facebook.com/levizjasocialisteperintegrim    @LSIFaqjaZyrtare Lëvizja Socialiste për Integrim LSI Albania...

PLATFORM {tab=Moving Forward Faster} LSI commitment to the coalition government was a responsible choice for innovation and cooperation within Albanian politics that brought political stability and respect for constitutional institutions. We entered the government with the...

STATUTE   PROJEKT STATUTI I LËVIZJES SOCIALISTE PËR INTEGRIM I. Emri 1.1. Lëvizja Socialiste për Integrim është parti politike. Ajo është bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë...

LEADERSHIP   Ilir Meta was born on 24 March 1969 in Skrapar. Bachelor's in Political Economy at the Faculty of Economics of the University of Tirana, Ilir Meta has completed postgraduate studies in the same...

THE PARTY The Socialist Movement for Integration was formed in September 2004 as a Social Democratic Party.  Our party was formed out of the desire for more openness and inclusivity in Albanian politics.  This is...