Author: admin-lsi

Zv.Kryetari i LSI-së Prof.Pëllumb Xhufi takime në Gramsh Xhufi:  LSI-ja ka mbajtur gjithnjë qëndrime parimore per shkeljet ligjore dhe kushtetuese të kryera nga mazhoranca aktuale si dhe ka kerkuar përgatitje për ndërtimin e një infrastrukturë të re për zgjedhjet e ardhshme lokale  Zv. Kryetari...

Kryetari i LSI Ilir Meta takim me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në njësinë nr.2 në Tiranë. Marrin teserat e LSI-së dhjetëra anëtarë të rinj Meta: Ne nuk shqetësohemi përsa i takon datës zgjedhjeve sikur ato të mbaheshin edhe nesër por çështja kryesore është...

" Manifestim madhështor në Malishevë të Kosovës. Inaugurohet memoriali i Brigadës së Kumanovë-Malishevës në Kleçkë. Marrin pjesë Hashim Thaçi Fatmir Limaj dhe Ilir Meta Thaçi: Pavarësia e Kosovës i ka themelet e saj të sigurta në sajë të gjakut të derdhur për çlirimin e...