Author: admin-lsi

Lëvizja Rinore për Integrim merr pjesë në Kongresin e Internacionales së Rinisë Socialiste (IUSY). Kryetarja e LRI-së Erisa Xixho takon drejtuesit e IUSY dhe të ECOSY Një delegacion i Levizjes Rinore per Integrim i kryesuar nga Kryetarja e LRI-së Erisa Xhixho dhe Sekretari Ndërkombëtar...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta vizite ne Mal te Zi. Meta takon Kryeministrin e Malit te Zi Milo Gjukanoviç Sot Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim Zoti Ilir Meta u prit ne nje takim te veçante nga Kryeministri i Malit te Zi Zoti Milo...

" LRI nismë për ndërgjegjësimin dhe informimin e shoqërisë për Kartën e Bolonjës Lëvizja Rinore për Integrim ka shpallur sot nismën për ndërgjegjësimin dhe informimin e shoqërisë kryesisht të studentëve për Kartën e Bolonjës. Paraqitja përpara mediave e një tabloje të detajuar mbi përmbajtjen e...

LSI organizon tryezë me specialistë të Bujqësisë dhe Ushqimit për buxhetin e sektorit të bujqësisë për vitin 2006 Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) ka zhvilluar një tryezë të rrumbullakët me specialistë dhe profesionistë të fushës së Bujqësisë dhe Ushqimit për të diskutuar mbi problemet...

LSI organizon tryezë me partnerë socialë dhe përfaqësues të shoqërisë civile për diskutimin e p/buxhetit 2006 për pagat dhe pensionet Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) organizoi sot një tryezë të rrumbullakët për të diskutuar me partnerët socialë dhe përfaqësuesit e sindikatave dhe të shoqërisë...

LSI prezanton Projektligjin për Nxitjen e Investimeve Private në Sektorin Elektroenergjetik Së bashku me Kryetarin e LSI në paraqitjen e projektligjit edhe Prof.Farudin Hoxha dhe inxh.Xhevair Ngjeçari   Lëvizja Socialiste për Integrim ka hartuar një projektligj për nxitjen e Investimeve Private në Sektorin Elektroenergjetik të...

Projektligji për Nxitjen e Investimeve Private në Sektorin Elektroenergjetik PER NXITJEN E INVESTIMEVE PRIVATE NE SEKTORIN                         ELEKTROENERGJITIK Ne mbeshtetje te n.____te Kushtetutes me propozim te nje grupi deputetesh          KUVENDI   I REPUBLIKES SE SHQIPERISE           VENDOSI:            KREU I                       DISPOZITA TE PERGJITHSHME  Neni...

AMENDAMENTET NE BUXHET Ne buxhet do kerkojme rritjen e te ardhurave minimalisht me 7 miliard leke dhe rrjedhimisht rritjen e shpenzimeve po me kete shifer.  Keto te ardhura te shkojme vetem per shtresat nen nevoje si psh 540000 pensionist110000 te tjere qe varen nga pensionistet23000...