Author: admin-lsi

Kryetari i LSI z.Ilir Meta debaton në Parlamentin Europian për çështjen çame Kryetari i LSI z.Ilir Meta debaton në Parlamentin Europian për çështjen çame Është mbyllur takimi ndërparlamentar i delegacionit të parlamentit shqiptar me Parlamentin Europian. Në këtë delegacion së bashku me deputetët e...

" Deklrate per shtyp Mbajtur nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse politike për Drejtësinë dhe Ceshtjet e Brëndëshme Lëvizja Socialiste për Integrim demaskon përpjekjen e fundit të Kryeministrit Sali Berisha i cili synon të zhveshë nga kompetencat institucione Kushtetuese si Presidentin e Republikës dhe Këshillin e Lartë...