Author: admin-lsi

LSI takim me strukturat në Lezhë Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) zhvilloi sot një takim të zgjeruar me strukturat drejtuese të saj në qarkun e Lezhës. Në këtë takim përveç drejtuesve vendorë të degës së LSI merrnin pjesë edhe Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së...

" LSI takim në Shkodër Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Edmond Haxhinasto së bashku me Kryetarin e Këshillit Ankimor pranë LSI z.Rexhep Ballmi zhvilluan dje një takim me strukturat drejtuese të LSI në Shkodër. Gjatë këtij takimi Haxhinasto dhe Ballmi u njohën...

" Deklarate e perbashket e LSi-se dhe PDS-se Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta së bashku me Kryetarin e Partisë Demokracia Socialie (PDS) dhanë një konferencë të përbashkët për shtyp menjëherë pas përfundimit të tryezës së partive politike të thirrur nga Presidenti...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta sqaron qëndrimin e LSI në votimin për ligjin për ndryshime në KLD Jemi sot përpara të gjithë mediave që dëshirojnë të informohen për qëndrimin e LSI-së për seancën  parlamentare të ditës së djeshme ku u vendos  për disa ndryshime...

" Kryetari i LSI Meta takime të rëndësishme në Sofje Dje dhe sot Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta në një takim të zhvilluar në Sofje të organizuar nga Sekretari i Përgjithshëm i Internacionales Socialiste Luis Ajala dhe bashkëkryetarët e Partisë Socialiste...