Author: admin-lsi

" Meta : Integrimi sfida ime. Konferencë për shtyp.Kryetari i LSI-së Z. Ilir MetaMeta : Sot i kam kërkuar Kryetares së Kuvendit znj. Topalli që të bëhem anëtar i Komisionit Parlamentar për integrimin evropian.Meta : Integrimi evropian duhet të vazhdojë të jetë sfida kryesore...

" Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News” Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News”Zoti Meta kjo histori është mbyllur nga pikëpamja ligjore. Ne pamë dhe disa elementë të tjerë të mbrojtjes suaj  që dhanë fjalën e...

Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News” Intervista e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta për televizionin “ABC News”Zoti Meta kjo histori është mbyllur nga pikëpamja ligjore. Ne pamë dhe disa elementë të tjerë të mbrojtjes suaj  që dhanë fjalën e...

ilirmeta108022013

Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim, dëshiroj të shpreh përshëndetjet më të ngrohta për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, me rastin e 5 vjetorit të pavarësisë.
Bashkë me të gjithë shqiptarët kudo që gjenden, sot festojmë një Kosovë të pavarur, një Kosovë të njohur prej 98 shtetesh, një Kosovë më të konsoliduar me institucioneve demokratike, me një shtet që forcohet nga viti në vit, një Kosovë që garanton të drejtat e të gjitha pakicave, një Kosovë konstruktive në rajon, dhe mbi të gjitha një Kosovë me një shoqëri të lirë, multi-etnike dhe evropiane.

ilirmeta-16022013

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Ilir Meta, vizitoi një fabrike të prodhimeve fasone në qytetin e Beratit. I shoqëruar nga Kryetarja e Lëvizjes së Gruas për Integrim, Klajda Gjosha, dhe deputeti i LSI-së për Qarkun e Beratit, Nasip Naço, z. Meta ka vizuar fabrikën e prodhimit intimeve për femra, “Berat Konfeksion”, fabrikë në të cilën janë të punësuara rreth 200 gra dhe vajza. Në një prononcim për mediat e pranishme Z. Meta deklaroi se Lëvizja Socialiste për Integrim ka në qendër të vëmendjes çështjen e punësimit dhe në mënyrë të veçantë të mbështetjes së biznesit fason i cili është biznesi kryesor punëdhënës dhe punëofrues në vend në të cilin punojnë rreth 110 mijë gra dhe vajza sot në të gjithë Shqipërinë.

" Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Deklarata e Kryet të LSI-së Ilir Meta në mbledhjen e Kryesisë.     Meta: LSI një axhendë tepër të ngjeshur politike këtë vit    Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Meta: Zgjedhjet...

" Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Deklarata e Kryet të LSI-së Ilir Meta në mbledhjen e Kryesisë.     Meta: LSI një axhendë tepër të ngjeshur politike këtë vit    Meta: Konventës Zgjedhore e LSI-së në datat 18-19 maj     Meta: Zgjedhjet...