Author: admin-lsi

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot një takim mjaft entuziast me anëtarët dhe simpatizantët e saj të Tiranës Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) zhvilloj sot një takim mjaft entuziast me anëtarët dhe simpatizantët e saj të Tiranës. Takimi kishte si qëllimi mbylljen e fushatës...

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot një takim mjaft entuziast me anëtarët dhe simpatizantët e saj të Tiranës Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) zhvilloj sot një takim mjaft entuziast me anëtarët dhe simpatizantët e saj të Tiranës. Takimi kishte si qëllimi mbylljen e fushatës...

Takim me LRI e Tiranes Qindra të rinj anëtarë dhe anëtare të Lëvizjes Rinore për Integrim morën pjesë në një takim mjaft entuziast në kuadër të fushatës për zgjedhjen e kryetarit të ri të Lëvizjes Socialiste për Integrim të qytetit të Tiranës. Në këtë...

Takim me LRI e Tiranes Qindra të rinj anëtarë dhe anëtare të Lëvizjes Rinore për Integrim morën pjesë në një takim mjaft entuziast në kuadër të fushatës për zgjedhjen e kryetarit të ri të Lëvizjes Socialiste për Integrim të qytetit të Tiranës. Në këtë...