Author: admin-lsi

20.03.09 - Lideri i LSI z.Ilir Meta flet për krizën ekonomike dhe rritjen e numrit të personave të papunë si pasojë e kësaj krize pas takimit të zhvilluar me Doris Pak Meta flet edhe për kartat e identitetit duke theksuar se LSI ka kërkuar...

Analize nga Frrok Cupi Që sot LSI mund të quhet parti e parë.Deri sot reporterët dhe politikanët kanë thënë “parti e tretë”; askush nuk e di pse ka vënë një numër. Megjithatë shpesh herë ndodh që fjala bën fole; e thua një gjë siç...

Analizë e Kryetarit të LSI ish-kryeministrit z.Ilir Meta botuar sot në gazetën më prestigjoze të Beogradit “Politika” Hashim Thaçi partneri i duhur i Serbisë Cili mund të jetë interlokutori ynë në Kosovë?- më pyeti Zoran Xhinxhiç kryeministri i ndjerë i Serbisë në Maj...