Author: admin-lsi

Presidenti i grupit parlamentar socialist ne PE Martin Schulz pershendet qeverine e re‏ Grupi i Aleancës Progresiste të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin EvropianI dashur Ilir Meta të dashur shokë të LSI Para së gjithash dua t’ju falënderoj përzemërsisht për pjesëmarrjen e suksesshme në Qeverinë...