Author: admin-lsi

Lideri i LSI Ilir Meta takim entuziast me qindra përkrahës të LSI në Kamzë Meta: Ne kemi programin e “Punësimit Jetik” që përmes programeve të nxitjes së investimeve publike pranë komunitetit do t’i ofrojë mundësi çdo anëtari të një familje që nuk ka të...

Kompania amerikane Greenberg Quinlan Rosner trajnon kandidatët për deputetë të LSI dhe menaxherët e fushatës zgjedhore të LSI kudo në Shqipëri Në trajnimet e kandidatëve dhe menaxherëve të fushatës së LSI edhe një nga menaxherët e fushatës elektorale të Obamës Jay Reiff---Kompania amerikane Greenberg...

Lideri i LSI z.Ilir Meta flet për vizitën e tij në SHBA dhe për mënyrën e arritjes së standarteve për zhvillimin e zgjedhjeve të ndershme Meta: Qeveria të marrë vendim të qartë për shpërndarjen falas të kartave të identiteti dhe njëkohësisht të gjejë mënyra...

Prononcim i zv.Kryetarit të LSI z.Pëllumb Xhufi dhënë sot për disa tv Xhufi: Kartat e identitetit duhet të bëhen pronë e çdo qytetari të aftë për të votuar---Zoti Xhufi cili është qëndrimi i LSI për çështjen e kartave të identitetit? Qëndrimi ynë për kartat...

Prononcim i zv.Kryetarit të LSI z.Pëllumb Xhufi dhënë sot për disa tv Xhufi: Kartat e identitetit duhet të bëhen pronë e çdo qytetari të aftë për të votuar---Zoti Xhufi cili është qëndrimi i LSI për çështjen e kartave të identitetit? Qëndrimi ynë për kartat...

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim entuziast me mijëra përkrahës të LSI në Pallatin e Sportit të Elbasanit Meta: Shqetësimet aktuale për kartat e identitetit nuk janë probleme të reja. Kjo ishte arsyeja përse ne i kërkonim vazhdimisht të dy partive të tjera që...