Author: admin-lsi

Xhufi polemikë në Vjenë për qëndrimin e serbëve ndaj Kosovës Zëvendëskryetari I LSI-së Pëllumb Xhufi merr pjesë në seminarin mbi statusin  e Kosovës dhe situatën në rajon zhvilluar në Vjenë  Në datën 15 dhjetor me nismë të Grupit Socialist në Parlamentin Evropian e të...

" Marreveshja e Tregtise se Lire me BE nje sfide dhe mundesi per ne Nga Ilir Meta Kryetari i Levizjes Socialiste per IntegrimDita e neserme si fillimi i zbatimit të Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian sigurisht që shënon një moment...