Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta reagon për krizën ekonomike pas vlerësimeve më të fundit të FMN që kriza ekonomike botërore ka shfaqur shenjat e saj dhe në Shqipëri 15:24 Meta: LSI kërkon që Parlamenti të diskutojë urgjentisht një Plan Kombëtar Antikrizë---Prezenca e krizës ekonomike...

Lideri i LSI z.Ilir Meta bashkëbisedon me studentë në Universitetin Europian të Tiranës. Meta garanton krijimin e më shumë hapësirave dhe mundësive për punësimin e të rinjve Meta diskuton me studentët dhe për integrimin e Shqipërisë në NATO dhe BE ---Lideri i Lëvizjes...

Meta telegram ngushellimi Berluskonit‏ SH.T. Zotit Silvio BerlusconiPresident i Këshillit të MinistraveRomë          Tiranë 06 prill 2009 I dashur zoti KryeministërMësova me keqardhje të thellë për tragjedinë natyrore të tërmetit në L’Aquila. Dëshiroj t’Ju shpreh Juve dhe nëpërmjet Jush gjithe familjeve të viktimave ngushëllimet e mia...

Lideri i LSI Meta së bashku me të rinjtë e LRI pastrojnë një kanal të ujërave të zeza në Kombinat. Eshtë Koha për Veprim Rinia në Veprim 16:6 Meta: Duam t’i bëjmë një apel pushtetit vendor Qeverisë dhe komunitetit për të bashkërenduar në mënyrë...