Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta takon minatorët e Bulqizës brenda në galeri rreth 800 metra nën tokë 19:55 Meta garanton minatorët për miratimin e statusit të minatorit dhe uljen e moshës së pensionit pas fitores së LSI në 28 QershorMeta prezanton kandidatët për deputetë në...