Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta vizitë në tregun ushqimor në Tiranë. 15:24 Meta bashkëbisedon me biznesmenë të vegjël dhe të mesëm si dhe me shumë qytetarë që ishin në treg për shqetësimet e tyreMeta: Do të përgjysmojmë tvsh-në për 12 produkte bazë ushqimore që...

LSI nis konsultimet me banorët grupet e interesit dhe ekspertët për p/ligjin e legalizimeve Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta nisi sot turin e bashkëbisedimit me banorë të zonave informale për p/ligjin e legalizimeve. Bashkëbisedimi do të vazhdojë me të gjithë grupet...

Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta sot në Mollas dhe Kuqan të Elbasanit. Kryetari i LSI z.Ilir Meta ka zhvilluar sot takime me anëtarë dhe simpatizantë të LSI-së në komunat Mollas dhe Kuqan të Elbasanit. Meta ka qenë i pranishëm edhe në zgjedhjet e srtrukturave...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takon biznesmenë të vegjël dhe të mesëm në Vlorë Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit e biznesit të vogël të qytetit të Vlorës për të diskutuar mbi shqetësimet dhe problemet që...