Author: admin-lsi

Mblidhet konventa e LSI se Tiranes Shqiptarët janë lodhur nga bojkotet që cënojnë interesat e vendit sepse shqiptarët janë lodhur me fjalime anti-amerikane dhe anti-europiane. Fjala e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta në Konvetën e LSI së Kryeqytetit “Përshëndetje motra dhe vëllezër të kryeqytetit! Përshëndetje të...