Author: admin-lsi

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta zhvillon takim me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në Burrel Lëvizja Socialiste për Integrim dega Mat organizoi dje në qytetin e Burrelit aktivin e degës. Në këtë takim mori pjesë edhe kryetari i LSI-së z.Ilir Meta i shoqëruar nga...

" Kryetari i LSI-së Ilir Meta takim me studentë dhe intelektualë në Tiranën e Re. Pranohen 25 anëtarë të rinj studentë në LSI Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta është takuar sot me intelektualë dhe studentë të Tiranës së Re në njësinë e...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takim entuziast me 400 të rinj anëtarë të LRI-së së Durrësit. Marrin teserat e LSI-së 100 të rinj Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta zhvilloi sot një takim mjaft entuziast me anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Rinore...